Nooit eerder ging de digitale transitie zo snel. Technologie zal onze levens blijven veranderen en dat zal ook steeds disruptiever worden. Dit vraagt om flexibele en wendbare organisaties die zich razendsnel kunnen aanpassen aan dat wat er nodig is.

Dit heeft grote impact op strategie, businessmodellen, executiekracht en structuren. En vraagt om een ander soort mensen; mensen met een flexibele en digitale mindset. Dat gaat dus verder dan digital zoals we dat allemaal kennen.

We noemen deze mensen The Purple People. Dit zijn wij. Want to join?
Als regisseur van verandering helpen wij jouw organisatie voorbereid te zijn op wat nu misschien nog niet zichtbaar is en volgend jaar ineens realiteit.

Paars is de kleur van verder zien dan je kunt kijken

Wij weten dat ‘paarse’ mensen in tijden waarin continu snelle en complexe veranderingen plaatsvinden de rots in de branding zijn. Noem ze paarse superkrachten, gebaseerd op een combinatie van technische vaardigheden (rood) en zakelijke vaardigheden (blauw) die het hele spectrum bestrijken; van kritisch denken tot intuïtie, creativiteit en samenwerken. Dat in combinatie met goed leiderschap; de droom wordt gedefinieerd.

De definitie van kleur paars
PANTONE 17-3938 Very Peri:

aanmoedigen van persoonlijke vindingrijkheid en creativiteit

“Met een zorgeloos vertrouwen en een gedurfde nieuwsgierigheid die onze creatieve geest bezielt, plaatst de onderzoekende en intrigerende PANTONE 17-3938 Very Peri de toekomst voor ons in een nieuw licht”, zoals Pantone het beschrijft. “We leven in transformerende tijden. PANTONE 17-3938 Very Peri is een symbool van de wereldwijde tijdgeest van dit moment en de overgang die we doormaken. Nu we uit een intense periode van isolatie komen, veranderen onze begrippen en normen, en ons fysieke en digitale leven zijn op nieuwe manieren samengesmolten”.

Wil je met ons sparren? Laat je gegevens achter en we bellen je terug

Je kan mij het beste bereiken in de