Wij helpen jou klaar te zijn voor de toekomst. We werken toe naar een organisatie die wendbaar en veerkrachtig is en in staat zichzelf iedere dag opnieuw uit te vinden.

De regisseur

De succesfactor van elke verandering zijn de mensen. Hun kracht is onmisbaar en juist zij staan aan de basis en zijn de constante factor voor ieder bedrijf. We moeten het samen doen en dit is ook de reden waarom wij onderdeel worden van jouw team. We voelen daardoor beter aan, zijn minder bedreigend en kunnen zo goed inschatten in welk tempo en met welke stappen we beweging kunnen realiseren.

Als regisseur werkten The Purple People samen met:

Om je een beeld te geven van de vragen waarmee The Purple People kunnen helpen:

Als regisseur werden wij onderdeel van de AFC Ajax organisatie om antwoord te geven op de vraag: Hoe bewegen wij mee in de technologische ontwikkelingen en zetten we die in voor een optimale digitale fan beleving. Op zo’n manier dat het bijdraagt aan het business resultaat buiten het veld?

Hoe werkt het?

Als regisseur worden wij tijdelijk een collega. Iemand die plaats neemt in de organisatie en vanuit een rol de regie op een belangrijke pijler van de veranderstrategie inneemt. Het is goed om te weten dat regisseurs zich in verschillende rollen kunnen laten zien. Welke ons het beste past wordt afgestemd op de situatie en ons doel.  Wij waren eerder al Director People & culture, Head of IT & Digital en Head of Product.

Welke naam je ons ook geeft, een regisseur