Een verandering vraagt soms om een stukje begeleiding. Een gids, inspirator of een aanjager op individueel of team niveau. Wij vatten het samen onder de noemer van mentor.

De mentor

Verwarring, angst, weerstand, frustratie, geen plan; allemaal veel voorkomende valkuilen als een organisatie in verandering zit. Zonde! Maar geen zorgen. The Purple People bouwt al jaren aan een community van mentoren en kunnen daarom de perfecte match maken met jouw vraagstuk.

Als mentor werkten The Purple People samen met:

Loop jij tegen één of meer van deze uitdagingen aan?

Als regisseur werden wij onderdeel van de AFC Ajax organisatie om antwoord te geven op de vraag: Hoe bewegen wij mee in de technologische ontwikkelingen en zetten we die in voor een optimale digitale fan beleving. Op zo’n manier dat het bijdraagt aan het business resultaat buiten het veld?

Hoe werkt het?

The Purple People biedt met haar mentoren een helpende hand. Passend bij jouw vraag kan dit zijn in de vorm van bijvoorbeeld workshops, inspiratie sessies, deep dive bijeenkomsten, 1-op-1 mentorschap. Welke vorm ook past, wij zijn pragmatisch, eerlijk, brengen inspiratie en hebben ontzettend veel plezier in wat we samen met jou voor elkaar krijgen. En dat is veel. Heel veel! Want aandacht doet groeien.