Danne de Vries

Met een uitgebreide achtergrond in economie en consultancy is Danne een allround ondernemer met een track record van meer dan 12 jaar in digitale en tech-industrie. Ze is oprichter van BrandPit en was de eerste headhunter in Nederland die zich richtte op de digitale wereld en het bouwen van teams binnen het tech domein.

Naast een sterk zakelijk inzicht deelt ze haar kennis over het creëren van vormgeven van transformaties door het ontwerpen en bouwen van organisaties. De cultuur en mindset die hoort bij de huidige technologische ontwikkelingen krijgen podium vanuit haar geloof dat People de succesfactor zijn voor organisaties. Het onderwerp “people” hoort in de boardroom. Vanuit dit geloof is ook The Purple People opgericht.


Carolien de Rooi

Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben in diverse lead rollen in marketing en media is Carolien sinds begin dit jaar gestart bij BrandPit en medeoprichter van The Purple People.

Met haar jarenlange ervaring als manager in bedrijven die een digitale transformatie doormaakten, weet ze als geen ander wat er nodig is in organisaties om deze veranderingen succesvol te laten zijn. Digitaal raakt inmiddels alle facetten van een bedrijf en die kennis brengt Carolien als geen ander ter tafel. Samen met een sterk geloof dat mensen de meest cruciale factor zijn in het laten slagen van verandertrajecten, brengt zij business sense en menselijke krachten samen tot een winning team.


Envelop icoon The Purple People LinkedIn icoon The Purple People